Kategórie

Vyberte autora

Neil Daniels - Judas Priest
Neil Daniels - Judas Priest

Neil Daniels - Judas Priest

Kód tovaru: 9788072078004
Kniha Judas Priest od známeho novinára Neil Daniels, ktorý sa zaoberá písaním o rockových kapelách.
Bežná cena18,15 €
Predajná cena po zľave
Predajná cena17,55 €
Doba dodania: 3 - 10 dní
Opýtajte sa na tento produkt

Kniha Judas Priest od známeho novinára Neil Daniels, ktorý sa zaoberá písaním o rockových kapelách.

Vo svojej knihe popisuje osudy kapely, jej diskografiu, zoznam aktuálnych členov, bývalých členov a ľudí, ktorí s kapelou spolupracovali.

Diskografia kapely:

  • Rocka Rolla (1974)
  • Sad Wings of Destiny (1976)
  • Sin After Sin (1977)
  • Stained Class (1978)
  • Killing Machine / Hell Bent for Leather (1978)
  • British Steel (1980)
  • Point of Entry (1981)
  • Screaming for Vengeance (1982)
  • Defenders of the Faith (1984)
  • Turbo (1986)
  • Ram It Down (1988)
  • Painkiller (1990)
  • Jugulator (1997)
  • Demolition (2001)
  • Angel of Retribution (2005)
  • Nostradamus (2008)

Medzi najznámejšie hity kapely patria skladby ako: Paintkiller, Breaking the law, Hell Patrol

Detaily o knihe:

Počet strán: 472
Rozmer: 150 x 210 x 25 mm
Hmotnosť: 649 g
Jazyk: český
EAN: 9788072078004
Rok vydania: 2011
Vydavateľstvo: VOLVOX GLOBATOR
 
 

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.