Medzi dva najväčšie divy sveta nepatria pyramídy a Sfinga, ale to,


1) že k.k.ti veria vo svoje právo obťažovať iných ľudí

2) a že sú urazení, keď ich pristihneme pri čine.

Takýmto citátom začína prvá kniha Dost bylo kokotů od autora Xavier Crement.

Snahou knihy, je objasniť mnohé záhady spoločnosti. Samozrejme autorovým štýlom.

Podľa autora je "koko-tizmus" rovnako zhubný ako alkoholizmus alebo drogová závislosť. Postihuje podstatnú časť populácie a pritom väčšina k.k.tov ani prinajmenšom netuší, že sú k.k.ti. Táto príručka vám pomôže koko-tizmus rozpoznať a v lepšom prípade aj vyliečiť.

Autor v knihe definuje, kto sú k.k.ti a prečo sa nimi ľudia stávajú, aké sú typy týchto ľudí, čo sa stane ak takýto ľudia ovládnu spoločnosť, aký je život v ich spoločnosti a nakoniec cestu k vyliečeniu.


Xavier Crement Xavier Crement - Kokoti jsou věční Xavier Crement - Spiknutí kokotu

Knihu Dost bylo kokotů nesmiete brať príliš vážne. Predsa len je to skôr paródia, než plnohodnotný lekársky návod na rozpoznanie obetí koko-tizmu v spoločnosti.

Vedci doteraz verili, že za problémy ľudstva môže bieda, nevedomosť... Ale mýlili sa. Tieto problémy sú dielom všadeprítomných k.k.tov: v médiách, vo vláde, v školstve aj v jednotlivých cirkvách a náboženstvách, ktorí pod heslom "K.k.ti všetkých zemí spojme sa" zamorili našu planétu. Kde ich nájsť a ako sa ich zbaviť?

Dozviete sa v druhej knihe výskumu koko-tizmu od autora Xavier Crement - Kokoti jsou věční

Posledná knižka trilógie koko-tizmu má názov Spiknutí kokotů. V tejto knihe autor prichádza s najväčším odhalením: vlnu koko-tizmu v tomto storočí možno považovať za súčasť tajného medzinárodného spiknutia.

Je vôbec šanca ich zastaviť?


Kompletná trilógia dostupná v kníhkupectve auraknihy.sk

Prvé vydanie kníh od autora Xavier Crement, ktoré vydalo vydavateľstvo VOTOBIA sú už dlhodobo vypredané. Šťastlivcom sa ich môže sem tam podariť objaviť na rôznych burzách kníh alebo v antikvariátoch.